Kapcsolat   + 36 20 / 9359 555    info@megakran.hu
langmahr-flag-eng    langmahr-flag-ger

 

Bemutatkozás


Az 1994-ben családi vállalkozásként indult cég kezdetben kizárólag emeléstechnikával foglalkozott. A tulajdonos, felismerve a piac speciális igényeit, 2003-ban megalapította a Langmáhr Kft.-t. A vállalat dinamikus fejlődésében fontos, hogy mindig úttörő legyen a legújabb emeléstechnikai megoldások alkalmazásában. Működési stabilitásának egyik fontos eleme, hogy minden feladatát a több mint 200 saját tulajdonban lévő, korszerű emeléstechnikai eszközével végzi.

Speciális emeléstechnikai és gépsor telepítési feladatokat és több, szorosan ehhez a tevékenységekhez kötődő kiegészítő szolgáltatást nyújt a Megakrán Nyrt., aki mindig élen jár a tevékenységei fejlesztésében. A szegmensében egyedülálló megoldásokat és technológiai eszközöket felsorakoztató cég több éve a piac vezető szereplője. A Megakrán Nyrt. számára fontos cél, hogy szolgáltatásaival elérhető közelségben legyen a megrendelőihez, maximálisan kielégítve partnerei just-in-time elvárásait.


Társaság megnevezése és székhelye


logo-3

A cég elnevezéseMEGAKRÁN Kereskedelmi és Szolgáltató Nyilvánosan Működő RészvénytársaságBefektetői kapcsolatokSeres Réka
phone-receiver  + 36 20 / 354 2780
envelope  reka.seres@megakran.hu

A kibocsátott részvények darabszáma, névértéke A Kibocsátó alaptőkéje 970 263 000 darab 1.- Ft névértékű törzsrészvényből áll.

A cég rövidített elnevezéseMEGAKRÁN Nyrt.

A cég székhelye 8060 Mór, Nemes utca 23.

A társaság működési formájaNyilvánosan Működő Részvénytársaság

A cég statisztikai számjele26133588-4519-114-07

Cégjegyzékszám07-10-001492

Elérhetőségek8060 Mór, Nemes utca 23.
phone-receiver  + 36 20 / 9359 555
phone-receiver  + 36 20 / 4746 572
envelope  info@megakran.hu

MEGAKRAN Nyrt. KOMPLETT MEGOLDÁSOKAT AD PARTNEREI SZÁMÁRA


Minden üzletágunk átfogó megoldásokat ad megrendelőink számára az emeléstechnikától a géptelepítésen át a
minőségi munkavédelmi felszerelésekig, amelynek köszönhetően a szolgáltatási körünkben szinte minden igényt ki tudunk elégíteni megbízóink számára.megakran 1bl

BIZTONSÁG
MINDENEK ELŐTT


Az emeléstechnikai üzletágunkban szinte egyedülállóan 700.000.000 Ft értékű felelőség biztosítással rendelkezünk, hogy ezzel is növeljük a szolgáltatásaink színvonalát és az elérhető legmagasabb biztonságot adjunk partnerink számára.

 

daruzás biztositas video

 

megakran-daruzas-2-1megakran-daruzas-2-2

 

megakran-daruzas-1-1megakran-daruzas-1-2

 

 

5 EGYMÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ ÜZLETÁGGAL

EMELJÜK A SZOLGÁLTATÁSAINK SZÍNVONALÁT

Daruzás és emeléstechnika, gépek-gépsorok telepítése, emelőgépek bérbeadása, minőségi munkavédelmi felszerelés, szakértői szolgáltatások egymással szoros szinergiában működnek, ezzel lehetővé tesszük az megbízóink számára, hogy az európai régióban is szinte egyedülállóan, egy cégen keresztül tudják megvalósítani emeléstechnikai igényeik jelentős részét.

LEGKORSZERŰBB ESZKÖZÖKKEL A LEGPONTOSABB MUNKA ÉRDEKÉBEN


Meggyőződésünk, hogy a legpontosabb munkát tudjuk biztosítani vevőinknek azáltal, hogy legkorszerűbb emelésteschnikai eszközöket és megoldásokat használjuk. Ezzel nem csak a precizitást növeljük, hanem az termelésben minimalizálják az esetleges gépleállások idejét. A mi küldetésünk az, hogy szakmai tudásunkkal, mint hozzáadott értékkel emeljük partnereink színvonalát.

 

 

 

megakran-daruzas-2-1megakran-daruzas-2-2
 

 

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.