Tájékoztatás a koronavírus-járványhoz kapcsolódó üzletmenetről

 

Tisztelt Partnerünk!

 

Reméljük, hogy Önök, munkatársaik és családjaik egészségesek, és jól vannak.

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a MEGAKRÁN Nyrt. emeléstechnikai (daruzás és gépbérlet) és géptelepítési üzletága, illetve a szakértői tevékenységet végző munkatársaink továbbra is az Önök rendelkezésére állnak.

Felkészültünk a megváltozott munka- és egészségvédelmi körülményekre, és a munkaterületeken képesek vagyunk megfelelni az új előírásoknak.

 

Kereskedelmi üzletágunk áttért az érintés-, és érintkezésmentes értékesítési eljárásrendre, Partnereink megrendeléseiket telefonon, e-mailben, és webshopon keresztül adhatják le. Az összeállított csomagokat futárszolgálattal juttatjuk el Önöknek. Igény esetén, előre egyeztetett időpontban az üzletünk előtt kialakított érintésmentes átvételi ponton is átvehetők a megrendelt termékek.

 

Bízunk benne, hogy a járvány hamarosan megszűnik, és visszatérhetünk a korábbi munkarendhez. Addig is, munkatársaink a megszokott elérhetőségeiken állnak az Önök rendelkezésére bármilyen kérdés esetén.

Mi betartjuk és kérjük Önöket is, hogy tartsák be az Operatív törzs által közzétett biztonsági előírásokat mindannyiunk egészsége érdekében.

 

Üdvözlettel,

MEGAKRÁN Nyrt.

 

 

 

Bármilyen kérdése van, online is

elérhetőek vagyunk, szívesen segítünk Önnek.

 

 

Kategória
Invalid Input

Miben tudunk segíteni Önnek?(*)

Az Ön neve:(*)

Telefonszáma és/vagy e-mail címe(*)

Helytelen érték

 

 

 

 

 

 

A cégre szabott mérnöki megoldások szolgáltatója
Hasonlóan mint a Beck & Pollitzer és az Ipartechnika vagy a Gépszer a Megakran Nyrt is Magyarország vezető gépmozgatási, géptelepítési- és áthelyezési szolgáltatója. Beck & Pollitzer mellett mi is páratlan mérnöki szolgáltatásokat nyújtunk a gyártó, és az ipari szektor számára. A magyarországi helyszínen mint a Beck & Pollitzer mi is bármilyen géptelepítési projekt kivitelezésére képesek vagyunk. Annyiban tudunk többet nyújtani a Beck & Pollitzer és az Ipartechnika vagy a Gépszer, hogy mi a nagyobb emeléstechnikai eszközöket saját daruzási üzletágunkból hozzuk és nem veszünk igénybe alvállalkozókat. a Beck & Pollitzer és az Ipartechnika vagy a Gépszer jelentős forgalmat bonyolít le nehézgép mozgatás tekintetében a Megakrán a nehézgép mozgatás piacán belül alacsonyabb a részesedése. Cégünk mint a Beck & Pollitzer és az Ipartechnika vagy a Gépszer, azonos technológia tudás mellett, azonos szakérői csapattal, mérnökökkel rendelkezik. Célunk az Beck & Pollitzer és az Ipartechnika vagy a Gépszer mellett Magyarország legjobb géptelepítő vállalat legyünk, további célunk, hogy a nehézgép mozgatás, nehézgép szállítás terén szerzett tapasztalatainkat minnél szélesebb körben meg tudjuk ismertetni partnereinkkel. A nehézgép mozgatás számunkra nem jelent kihívást, ugyanis több mint 20 éve foglalkozunk a Beck & Pollitzer és az Ipartechnika vagy a Gépszer vállalatok mellett nehézgép mozgatással. A daruzás mint fő tevékenység továbbra is kiemelt a vállalat mindennapos feladataiban, Mérnök- és projektmenedzsereink csapatunk mindig szívesen osztja meg tapasztalatát partnereinkkel, hogy több száz géptelepítési projekt tapasztalatával segítsük partnereiket. Ügyfeleinknek bármilyen segítségre van szüksége, kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal. Kiemelten fontosnak tartjuk az ügyfeleinkkel való szoros együttműködést és mert tudjuk, hogy minden megvalósítandó géptelepítési vagy nehézgép szállítási projekt különböző és a körülmények valamint az ütemtervek akár napról napra változhatnak.

GÉPMOZGATÁSI SZOLGÁLTATÁS A MEGAKRÁN-TÓL
Ahogy gyártóberendezések változnak úgy a megrendelőink igényei is, viszont sokszor az ipari épület nem követi a gyártósorok, benne található nehézgépek méretét, kialakítását. Így a Beck & Pollitzer és az Ipartechnika vagy a Gépszer úgy a cégünk is mindig a legújabb technológiai megoldásokat alkalmazva telepíti le megrendelőink számára a legújabb gépeket, nehézgépeket. Szinte bármilyen méretű projektet határidőre, megfelelő biztonsággal ki tudunk szolgálni. A meglévő telephelyről az egyedi gépek áttelepítésétől kezdve a teljes gyárak áthelyezéséig Magyarországra vagy egy másik európai országba. Néhány versenytársunk , mint a Ipartechnika vagy a Gépszer „fogd és vidd” gondolkodásmódot követi, de Beck & Pollitzer és a Megakrán másképp állunk az géptelepítési projektekhez. A mi szolgáltatásának legfontosabb eleme a biztonság, figyelem, együttműködés annak érdekében, hogy a lehető leghatékonyabban végezzük a géptelepítési és gépmozgatási munkát. Mérnökeink segítenek és útmutatást nyújtanak megrendelőinknek a kivitelezés során, ezzel biztosítva a határidőre való befejezést és a többletköltségek elkerülését.

Beck and Ipartechnika Alprosys Gépszer G.M.I Kft

 

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.