Kapcsolat   + 36 20 / 9359 555    info@megakran.hu
langmahr-flag-eng    langmahr-flag-ger
 

 

 

 

 

Megakran-logo-alap-sm

 

 

 

megakran-kep

Magyarország ipari termelésre fókuszáló, dinamikusan fejlődő régióiban saját telephelyekkel rendelkezik és 2018-ig további telephelyekkel bővíti piaci jelenlétét. A Megakrán Nyrt. számára fontos cél, hogy szolgáltatásaival elérhető közelségben legyen a megrendelőihez, maximálisan kielégítve partnerei just-in-time elvárásait.Speciális emeléstechnikai és gépsor telepítési feladatokat és több, szorosan ehhez a tevékenységekhez kötődő kiegészítő szolgáltatást nyújt a Megakrán Nyrt., aki mindig élen jár a tevékenységei fejlesztésében. A szegmensében egyedülálló megoldásokat és technológiai eszközöket felsorakoztató cég több éve a piac vezető szereplője.

Az 1994-ben családi vállalkozásként indult cég kezdetben kizárólag emeléstechnikával foglalkozott. A tulajdonos, felismerve a piac speciális igényeit, 2003-ban megalapította a Langmáhr Kft.-t. A vállalat dinamikus fejlődésében fontos, hogy mindig úttörő legyen a legújabb emeléstechnikai megoldások alkalmazásában. Működési stabilitásának egyik fontos eleme, hogy minden feladatát a több mint 200 saját tulajdonban lévő, korszerű emeléstechnikai eszközével végzi.

A Megakrán Nyrt. minden szükséges környezetvédelmi és munkabiztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik, amik garantálják a biztonságos és állandó, magas minőségű szolgáltatást. A régióban elsőként alkalmaz zéró emissziós emeléstechnikai eszközöket, ennek köszönhetően speciális területeken, mint például az élelmiszer-, gyógyszeripari és mikro-elektronikai környezetben is tud gépesítve emelési, gépsor telepítési feladatokat végezni.

A 2016-os évet 1,78 Mrd Ft-os árbevétellel záró cég exponenciális fejlődését jellemzi, hogy az európai régióban is egyedülálló, speciális eszközparkja folyamatosan bővül, és ehhez a stabil működtetői létszámot saját belső képzési rendszerén keresztül biztosítja. 


A Megakrán Nyrt. a munkaszervezés területén is a legkorszerűbb informatikai megoldásokat alkalmazva szolgálja ki partnereit. Az integrált vállalat irányítási rendszer mellett több innovatív megoldást is alkalmaz, melyekkel naprakész információkat ad a vállalat teljesítményéről. Ennek segítségével az emelőeszközök kihasználtságát a vállalat optimális szinten tudja tartani, továbbá nagy segítséget ad a managementnek a célok elérésében. Ezen fejlesztéseknek köszönhetően érdemelte ki a Modern Vállalkozások Programjában a Digitálisan Felkészült Vállalkozás címet.

A Megakrán Nyrt. nagy hangsúlyt fektet az átlátható működésre, stabilitásra, ezért a legfontosabb pénzügyi adatait, gazdasági eredményeit online felületein folyamatosan elérhetővé teszi partnerei részére. Európa vezető digitális üzleti információ szolgáltatója (Bisnode) a legstabilabb AAA - vállalkozások közé sorolta a Megakrán Nyrt.-t.


RÓLUNK ÍRTÁK

 

 

 

VELÜNK TÖRTÉNT

 

 

 

 

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.