Kapcsolat   + 36 20 / 9359 555    info@megakran.hu
langmahr-flag-eng    langmahr-flag-ger

 

 

 

 

 

 

TARGONCA, EMELŐGÉP, MUNKAGÉP BÉRBEADÁS
ÉS VÁSÁRLÁS

 


 
Emelőgépek, targoncák, munkagépek bérbeadás akár kezelőszeméllyel együtt. Ezzel a megoldással biztos lehet benne, hogy a mozgatási vagy a rakodási művelet szakszerű és az előírások szerint történik. Rakodási és mozgatási feladatok ellátására bérbe adunk targoncákat, emelőgépeket, személyemelő gépeket, rakodógépeket, földmunkagépeket. A gépek bérlése esetén több típusból és többféle kivitelű gépek közül választhat. Targonca, emelőgép vagy munkagép bérlés esetén partnereink számára  rendelkezésre állnak elektromos és dízeles kivitelben is gépeink. Dolgozzon akár a legmodernebb targoncával, emelőgépekkel a kiemelt környezetvédelmi előírásoknak is megfelelve. Amennyiben kezelőszemélyzettel együtt szeretné bérleni a gépeket kérjük jelezze az ajánlatkérőben.

 

 

 

 

TARGONCA BÉRLÉS

 


 

Ez a divízió erőgépek és munkagépek bérbeadásával foglalkozik. Targonca bérlés esetén több típusból és több kivitelű targonca közül választhat. Partnereink számára rendelkezésre állnak elektromos és dízeles kivitelben emelőgépeink, akár kiemelt környezetvédelmi előírásoknak is megfelelve. A bérléshez igény szerint akár szakképzett kezelőszemélyzetet is tudunk biztosítani.

 

 

TUDJON MEG TÖBBET A TARGONCA BÉRLÉSRŐL

 

 

SZEMÉLYEMELŐ GÉP BÉRLÉS,
VÁSÁRLÁS

 


 


Személyemelő gép üzletágunk értékesítéssel és minőségi személyemelő gépeink bérbeadásával is foglalkozik. Rendszeresen karbantartott személyemelő gépek között megtalálhatók mind az elektromos, mind a dízeles kivitelű ollós és kosaras személyemelő berendezések. Megbízóink felénk támasztott igényeinek megfelelően emelőgépeink mellé kezelőt is tudunk biztosítani.

A Mantall emeléstechnikai rendszerek magyarországi forgalmazója a Megakrán cégcsoport. Törekszünk arra, hogy minél pontosabb tájékoztatást és magas szintű szakmai támogatást biztosítsunk a forgalmazott emelő berendezésekhez, továbbá, hogy minél szélesebb körben biztosítsunk szolgáltatásokat és kiegészítő biztonsági berendezéseket az általunk forgalmazott személyi emelő berendezésekhez partnereink számára.

 

 

TUDJON MEG TÖBBET A SZEMÉLYEMELŐ BÉRLÉSRŐL


Nézze meg a MANTALL személyemelőgép
termékeket a forgalmazói
weboldalunkon.

Személyemelő gépek forgalmazása


Személyemeléssel kapcsolatos kérdése van vagy személyemelő gépekről szeretne több információt, keresse emeléstechnikai tanácsadó munkatársunkat.

Emeléstechnikai szakértő

 

 

 

 

 

 

FÖLDMUNKAGÉPEK

 


 


Tevékenységeinkkel szorosan összefűződő egységeként hoztuk létre a földmunkagépekkel foglalkozó csoportunkat. Piaci igényeknek eleget téve folyamatos fejlesztés mellett eljutottunk arra a szintre, hogy az alábbi gépparkkal tudjuk ellátni a földmunkák kivitelezését:


A rendelkezésre álló földmunkagépeink:

  • •  kotró rakodógép
  • •  teleszkópos rakodógép
  • •  lánctalpas forgókotró
  • •  mini rakodógép 

 

 

TUDJON MEG TÖBBET A FÖLDMUNKAGÉP BÉRLÉSRŐL

 

 

 

TELESZKÓPOS RAKODÓ
BÉRLÉS

 


 


Emelőgépek bérbeadásában kiegészítő tevékenységként végezzük a teleszkópos rakodógép bérbadását is. Modern és rendszeresen karbantartott teleszkópos emelőgép parkunk, és a 20 éve a szakmában dolgozó tapasztalt szakembergárdánk segítségével a legspeciálisabb rakodási feladatok megoldására is képesek vagyunk. A teleszkópos rakodógépekhez emelőgép kezelő szakembert is tudunk biztosítani.

 

 

TUDJON MEG TÖBBET A TELESZKÓPOS RAKODÓ BÉRLÉSRŐL

 


BÉRELJEN VAGY VÁSÁROLJON
 EMELŐGÉPET, MUNKAGÉPET 

 


 

Érdeklődjön gépbérletért felelős munkatársunktól az aktuálisan bérelhető emelőgépekről, munkagépekről.

Válassza ki a bérelhető gép típusát(*)

Invalid Input

Mennyi időre szeretne gépet bérelni?(*)
Invalid Input

Választható opciók

Invalid Input

Kiszállítás esetén kérjük adja meg a pontos címet
Invalid Input

Cégnév (ahová a daruzási ajánlatunkat, válaszunkat küldjük)
Invalid Input

Az Ön neve:(*)
Invalid Input

Telefonszáma:(*)
Invalid Input

E-mail cím amire a választ küldjük:(*)
Invalid Input

Kérdése van? Szakértő munkatársunk rövidesen válaszol Önnek.
Invalid Input

Ellenőrző kód
Invalid Input

Jelölje be ha nem kér tájékoztatást, információkat a termékről, szolgáltatásról

Invalid Input

 

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.